Er mooi uitzien is een verlangen van iedere vrouw, maar soms lijken er obstakels te zijn die je niet zelf kunt oplossen. Om dat tegen te gaan, hebben we verschillende beauty geheimen verzameld die jou veel tijd en geld zullen besparen. Om er de hele dag fris en prachtig uit te zien!

Hack #1 versteviging van je borsten

Als je de vorm van je borsten wilt behouden, wrijf je elke avond vaseline voor het naar bed gaan. Na twee weken merk je dat de huid elastischer en meer gehydrateerd is geworden.

Hack #2 voor een aangename geur

Om je haar de hele dag aangenaam geurig te houden, spray je je parfum op je haarborstel en borstel je je haar er een paar keer mee.

Hack #3 voor een fris gezicht de hele dag lang

Wil je dat je gezicht er fris uitziet, zelfs aan het eind van de dag? Hier is een verfrissende gezichtsspray. Bereid het voor door aloë-gel te mengen, gekocht in een apotheek of zelf gemaakt, met gezuiverd water in een verhouding van 1 tot 3. Giet de mix in een spuitfles en neem deze overal mee naar toe.

Hack #4 voor de witste tanden

Aardbeien helpen je om je tanden voorzichtig witter te maken. Meng een theelepel geraspte bessen met een theelepel bakpoeder en gebruik deze pasta twee keer per maand in plaats van tandpasta. Omdat aardbeien zuur zijn, gebruik deze oplossing dan niet meer dan noodzakelijk.

Hack #5 voor een duidelijke teint

Dat beroemde zwarte gezichtsmasker kan ook thuis worden gemaakt. Meng 2 eetlepels gemalen actieve kool en 1,5 eetlepel gelatine opgelost in warm water. Verhit in een magnetron totdat het een soort gelei wordt. Breng gedurende 30 minuten aan op je gezicht. Verwijder vervolgens het masker.

Hack #6 voor tere hakken

Om je hielen altijd zacht te maken, moet je voetzepen gebruiken. Neem 2 kopjes warm water, voeg 1/2 kopje bakpoeder en 1 kopje azijn toe. Week je voeten gedurende 15 tot 20 minuten, droog dan met een handdoek en breng een voedzame crème aan.

Hack #7 voor zonnebrand

Een zuiveringszoutoplossing zal helpen de huid te kalmeren en de roodheid veroorzaakt door zonnebrand te verwijderen. Breng de koele kom aan op het pijnlijke gebied gedurende 10 tot 15 minuten.

Hack #8 voor prachtige oksels

Je kunt de huid van je oksels verlichten met behulp van kompressen gemaakt van rauwe aardappelen. Laat ze daar een half uur staan.

Hack #9 voor mee-eters op je gezicht

Als je het zat bent om mee-eters op je neus of kin te hebben, maak dan een eenvoudig masker. Meng een theelepel warm water met een eetlepel bloem en een theelepel honing samen. Doop een wattenschijfje of een stuk doek en breng het aan op de probleemzone. Verwijder na 10 tot 15 minuten.

Hack #10 voor mooie en sterke nagels

Een één-op-één mix van kokosolie en honing met een paar druppels lavendelolie is perfect voor het versterken van de nagels. Om het handiger te maken, giet je het in een gebruikte nagellakfles.

Hack #11 voor zijdezachte benen

Sugaring wordt als een van de beste ontharingsmethoden beschouwd. Het is minder pijnlijk, irriteert de huid niet en beschikt over ingegroeide of borstelige haren. Meng 1/4 van een glas citroensap, 2 glazen suiker en 1/4 glas water samen. Houd de mix op een laag vuur totdat het goudbruin is. Koel het af en breng het op je benen aan tegen de haargroei, en verwijder vervolgens de pasta voorzichtig.

Hack #12 voor een gezond lichaam

Je kunt zelfs thuis een anti-cellulitis wrap maken. Meng twee eetlepels gemalen gember, 5 eetlepels cosmetische klei en 10 eetlepels warm water samen. Breng de mix aan op de probleemgebieden. Buik, zijkanten, heupen, armen en wikkel ze in met plasticfolie. Laat het allemaal een uurtje staan, wikkel jezelf dan uit en neem een ​​warme douche. Doe dit een keer per week.

Hack #13 voor cirkels onder de ogen

Als je van koffie houdt, gooi dan geen koffiedik weg. Ze kunnen je helpen jouw ogen fris te houden. Meng ze in een één-op-één-oplossing met kokosolie en breng ze aan op de huid onder je ogen gedurende 15 minuten. Breng dit masker drie tot vier keer per week aan.

Hack #14 voor dikke wenkbrauwen en wimpers

Gooi je oude mascarafles niet weg. Was het en gebruik het om wat ricinusolie, vitamine E en aloë vera sap te mengen. Een mascaraborsteltje is perfect voor het aanbrengen van de mix op je wenkbrauwen en wimpers. Doe het elke nacht een maand voordat je naar bed gaat.

Hack #15 voor mooi haar

Als je vettig haar hebt, is eenvoudig kookzout, of nog beter, zeezout, wat je nodig hebt. Voeg twee tot drie eetlepels toe aan je favoriete shampoo en de wortels van je haar blijven langer schoon.

Ken jij nog andere handige schoonheidstrucs? Laat het ons weten en we kunnen ze delen op ons blog!