Mijn leven kan ik in 1 woord beschrijven, druk! Dat idee geld denk ik voor heel erg veel personen. Mijn werk houdt mij 5 dagen in de week bezig, mijn vrienden zie ik ergens tussendoor en vooral in de avonden en ik probeer gemiddeld 4 a 5 dagen in de week te sporten in de sportschool. Ja, ik heb het inderdaad druk. Gelukkig heb ik verder geen relatie of huisdieren dus ik hoef met niemand rekening te houden maar soms heb ik het idee dat ik toch wel wat de veel hooi op mijn vork neem.

 

 

Plannen en doorgaan

Mijn grootste probleem blijft plannen. Ik heb geen vaste werkuren dus mijn baas kan mij dagelijks op een andere tijd inplannen. Er zit wel enige regelmaat in maar het word gebaseerd op de aanvragen die de planningsafdeling binnen krijgt. Vaak ben ik wel rond 19.00 klaar in de avond dus heb ik nog tijd genoeg om mijn vrienden te zien of om te gaan sporten.
Vroeger was het vooral uiteten gaan met vriendinnen of ergens meeten in een bar of wijn café maar tegenwoordig spreken we gewoon bij iemand thuis af. Waarom? Geen idee. Het zal wel de linken zijn aan onze leeftijd en het drukke leven.

 

Alle spullen mee

Mijn werk is niet echt bepaald in de buurt van thuis. Ik zit gemiddeld 40 minuten in de auto om naar mijn werk te gaan. Dat geeft niet, daar heb ik zelf voor gekozen aangezien ik in de hulpverlening zit. Ik wilde er voor waken dat als ik boodschappen ging doen ik geen cliënten tegen kan komen. De sportschool ligt wel vlakbij mijn werk waar ik ook bewust voor heb gekozen zodat ik niet na een lange autorit nog eens op de fiets moet stappen om te gaan sporten.
Alle spullen zoals werkspullen, eten en drinken, sportkleding. Ik moet het toch allemaal meenemen. Aan het begin dat ik dit allemaal deed nam ik verschillende tassen mee maar vaak vergat ik dan weer een tas de auto in te gooien of vergat ik gewoon mijn werkspullen in de sportschool. Zo niet handig! Ik besloot op zoek te gaan naar een modieuze tas waar meer in kan dan in mijn huidige handtas. Als mijn werkspullen en mijn eten en drinken maar in 1 tas kan ben ik al gered.

 

Internet is je beste vriend

Echt naar de stad fietsen om daar een tas te kopen? Nee daar heb ik gewoon weg geen tijd voor dus besloot ik tijdens mijn wekelijkse bad avondje eens te gaan googelen. Na een half uurtje kwam ik uit op een website waar ze Ted baker shoppers aanbieden. Dit zijn modieuze tassen maar toch met veel ruimte. Op verschillende websites de Ted baker shopper gezocht en ik koos voor 1 pagina waar ze het grootste assortiment Ted baker shoppers hebben. Ik heb er 1 besteld, ik hoop dat het mijn probleem van te veel spullen op gaat lossen. Ik ben benieuwd.