Op deze pagina vertellen we jou iets meer over het team achter Damesmagazine.nl en over het ontstaan van ons blog voor vrouwen.

Het team achter Damesmagazine.nl

Damesmagazine team

Wij zijn een groep van jonge ambitieuze vrouwelijke bloggers en we hebben allemaal één ding gemeen: we zijn dagelijks helemaal geobsedeerd door alle nieuwste trends op de gebieden van beauty, gezondheid en mode! Alhoewel veel van ons nog bezig zijn met een studie of al flinke carrièrestappen maken, lukt het iedereen uit ons team nog steeds om zo nu en dan een origineel artikel te publiceren. Damesmagazine.nl kun je zien als een uit de hand gelopen hobby van een groepje enthousiaste vriendinnen, en elke blogger helpt aan deze website mee vooral omdat ze het leuk vindt. Ons veelzijdige team zorgt ook dat er genoeg diversiteit is te vinden in ons damesmagazine.

Het ontstaan van Damesmagazine.nl

Damesmagazine.nl is hét blog voor alle trendy vrouwen in Nederland. Ons blog is onderverdeeld in de topics Beauty, Gezondheid en Mode. Damesmagazine.nl is ontstaan vanuit onze passie voor deze onderwerpen en voor het bloggen als leuke en ontspannende activiteit. Het team achter Damesmazine.nl volgt al jarenlang zo’n beetje alle blogs die er te vinden zijn op het gebied van fashion en beauty. We weten dus wel waar we het over hebben! Als groep vriendinnen vonden het op een dag een leuk idee om als team zelf een blog te beginnen en om op die manier onze kennis te delen met anderen. We halen nog steeds heel veel plezier uit het werken aan Damesgazine.nl en we kijken er naar uit om dit nog vele jaren te blijven doen!