De kledingkast van menig Nederlander zit overvol. Tijd om dat eens uit te zoeken. We scheiden het kaf van het koren. Want je kan wel veel kleding hebben, maar heb je ook kleding van goede kwaliteit? Items waar je echt een lange tijd mee door kan en die lekker zitten. In deze blog vertel ik je een beetje over de fijnste kledingstukken die iedereen in zijn of haar kast heeft. Dat moet gewoon goed zijn. Lees je mee?

Een mooie jeans

We dragen allemaal weleens jeans. De één gaat voor een rok of jurk op dagelijkse basis maar de meeste mensen, en vooral de mannen, kiezen voor een broek. De spijkerbroek wordt dan nog het meest uitgekozen en gedragen. Van de spijkerbroek zijn tal van verschillende modellen en kleuren te vinden maar stop tijd en moeite en ook geld in het vinden van minstens één of twee goede broeken. Je zult zien dat je deze heel vaak uit de kast trekt en dat je ze altijd kan combineren voor een alledaagse outfit maar ook voor een iets chiquere look.

Lekkere schoenen

Dan moet je daaronder natuurlijk goede schoenen hebben. We hebben vaak verschillende schoenen voor verschillende gelegenheden maar ik raad aan om ook hier een setje van te hebben die je dagelijks draagt. Daar mag je ook best in investeren. Je voeten kunnen namelijk maar beter goed ondersteund worden want zo ondersteun je indirect ook meteen de rest van je lichaam. Je neemt zo sneller een goede houding aan en zal daardoor ook minder snel last krijgen van je lichaam. Door het dragen van slechte schoenen kan je bijvoorbeeld last krijgen van je enkels etc. We hebben het liefst allemaal het gevoel dat we op wolken lopen.

Fijn ondergoed

En iedere dag trekken we ook een schoon setje ondergoed uit de kast. Dit moet gewoon goed zitten en vooral comfortabel zijn. Calvin Klein is hier een perfect merk voor. Zij verkopen kleding van hoge kwaliteit. Hun collectie bestaat vaak uit basisitems zoals Calvin Klein overhemden maar daardoor kan je wel al hun items in verschillende outfits verwerken, of natuurlijk eronder dragen. Calvin Klein heeft namelijk een heel breed assortiment en voorziet ook in broeken, sokken, ondergoed natuurlijk en ook de overhemden die ik hierboven al even noemde. Wellicht is hun pasvorm en het materiaal dat ze gebruiken voor jou perfect. Zoek dan niet verder en haal je basisitems hier. Zo ben je in één keer klaar.